Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е най-фаулираният играч в Ла

...
Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е най-фаулираният играч в Ла
Коментари Харесай

Винисиус: Страдахме много от мръсни единоборства

Крилото на Реал Мадрид Винисиус Жуниор е най-фаулираният състезател в Ла Лига този сезон, само че той има вяра, че борбите са станали по-сурови в опит да наранят него и съотборника му Родриго и да навредят на възможностите на Бразилия в Катар тази година.

" Това, което се случва на терена, остава на терена, само че отиде прекомерно надалеч ", сподели Винисиус пред Ройтерс. " Можеш да станеш мощен, само че те бяха мръсни с единоборствата си. Родриго и аз страдахме доста в последните мачове и се страхувахме от най-лошото, да се контузим и да пропуснем Световното състезание. Когато започнете да ставате значим състезател, противниците ви нападат по-силно. Трябва да се научиш да се справяш с това.

Научих доста от Неймар, когато играеше за Барселона, той също страдаше доста. Кристиано, когато играеше за Реал, също страдаше доста. Но Карим беше този, който ми сподели да запазя успокоение, тъй като в случай че противниците те преследват, това е тъй като си подобаващ, тъй като те се опасяват от теб. Ето за какво, когато взема топката и избухна напред, го върша с възмездие. Да, мога да бъда засегнат. Но аз подготвен съм за предизвикването ".

Очаква се Винисиус да изиграе основна роля за " селесао " в тазгодишния шампионат, защото той беше постоянен състезател на националния тим през последната година. Освен това, той е в добра форма за Реал Мадрид, отбелязвайки 10 гола във всички шампионати този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР